REKLAMI GEÇ

Başsavcı Alper’in hayatını kaybettiği kaza nasıl meydana geldi?

Başsavcı Alper’in hayatını kaybettiği kaza nasıl meydana geldi?

Başsavcı Mustafa Alper’in kaza yaptığı ve hayatını kaybettiği haberinin alınmasının ardından Denizli olay yerine koştu. Vali Ahmet Altıparmak başta olmak üzere Denizli’nin tüm üst düzey yöneticileri olay yerine gitti, kaza ile ilgili bilgi aldı. Denizlihaber’den Ayhan Akar ve Ferah Işık, olay yerinde gelişmeleri dakika dakika bildiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2017 Çarşamba, 10:10

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförünün sabah saatlerinde geçirdiği kazada yaşamını yitirmesinin şoku yaşanıyor.

Başsavcı Alper’i taşıyan Muzaffer Akşehirli kullandığı makam aracı, Bozburun Yolu üzeri Hal Kavşağı yakınlarında özel bir firmaya ait 64 DL 821 plakalı kamyon ile çarpıştı.

Kontrolsüz kavşakta meydana gelen kazanın ardından kamyon Alper’in içinde bulunduğu makam aracının üzerine devrildi. Başsavcı Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli olay yerinde hayatını kaybetti, koruma Ramazan Uğur ise ağır yaralandı.

KAMYON ŞOFÖRÜ KAÇTI
Korkunç kazanın ardından hafriyat kamyonunun sürücüsü olay yerinden kaçtı. Hızla ekiplerin sevk edildiği kazanın boyutlarının korkunçluğu gözler önüne serildi. Başsavcı Alper’i taşıyan makam aracının üzerine kamyon devrildi.

Yakınlarda bulunan bir iş makinesi hızla kazaya müdahale etti, makam aracının üzerindeki kamyon kaldırıldı.

112 Acil, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerinin seferber olduğu kazanın ardından Başsavcı Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli’nin olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı. Başsavcının koruması Ramazan Uğur ise ağır yaralı olarak Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KOCABAŞ CEZAEVİ’NE GİDİYORDU
Başsavcı Mustafa Alper’in sabah erken saatlerde Adliye’den ayrılarak Kocabaş Cezaevi’ne gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. İzmir Yolu’ndan Bozburun Yolu’na geçen ve Çevre yolunu kullanarak cezaevine gitmeye çalışan Alper’in burada yola aniden çıkan hafriyat kamyonuyla çarpıştığı belirlendi.

DENİZLİ OLAY YERİNE KOŞTU
Korkunç kazanın haberinin alınmasının ardından Denizli olay yerine koştu. Başta Vali Ahmet Altıparmak olmak üzere Denizli’nin tüm üst düzey yetkilileri olay yerine geldi. Tugay Komutanı, Emniyet Müdürü kaza ile ilgili inceleme yaptı.

ŞOFÖR KISA SÜRE İÇİNDE YAKALANDI
Kazanın ardından olay yerinden kaçan kamyon şoförü, kısa süre içinde kaza yerine yakın bir bölgede polis tarafından yakalandı. İsmi açıklanmayan şoförün, kazanın şokuyla kaçtığı öne sürüldü.

EMNİYET KUŞ UÇURMADI
Kazanın ardından polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. olay yerine kapatıldı, savcılar, polis ve sağlık ekipleri dışında kimsenin geçişine izin verilmedi.


Yorumlar

Cengiz   -  Bağlantı 10 Mayıs 2017, 10:11

Denizli şehir içinde kamyonlar, beton mikserleri ve belediye otobüsleri ralli yapıyor. Vatandaş yanından geçmeye korkuyor. Türkiye’nin en büyük şehirlerinde bu kadar tehlike yok. Savcı beye rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı