REKLAMI GEÇ

Başsavcı Alper’in mesai arkadaşları şokta

Başsavcı Alper’in mesai arkadaşları şokta

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak’tan sonra kent protokolünde Başsavcı Mustafa Alper ile en yakın mesaiyi yapan iki isim Denizlihaber.com’a konuştu. Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız, Alper’in ölümü nedeniyle tabiri caiz ise darmadağın oldu. İki önemli isim şokta. Müdür Demir “Kardeşimi kaybettim” derken, acısını “İnanamıyorum” sözleriyle dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2017 Çarşamba, 12:32

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in kent protokolünün Vali Altıparmaktan sonra en önemli iki ismi ile şüphesiz diğer protokol üyelerine göre çok daha yakın mesaisi vardı. Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Jandarma alay Komutanı Albay Cengiz Yıldız tüm münferit adli işleyişler nedeniyle olduğu kadar 15 Temmuz akşamı ve sonrasındaki yoğun FETÖ mesaisinde de omuz omuza çalışıyordu.

Denizlihaber.com olarak bu 2 önemli ismi arayarak Başsavcı Alper’in kazası sonrası duygularını aldık. Deyim yerindeyse yıkım yaşayan kentin bu önemli 2 ismi bizlerle duygularını paylaştı.

“KARDEŞİMİ KAYBETTİM”
Emniyet Müdürü Demir, “Kelimenin tek anlamıyla kardeşimi kaybettim” derken, “Yiğit bir adamdı, Toroslar’ın Akdeniz’in, Ege’nin çocuğuydu. Duruşu, kişiliği, entelektüel yapısı, dost canlısı tavrı, devlet adamlığıyla, müthiş bir iletişim kabiliyetiyle canımız ciğerimizdi” diye konuştu.

“İNANMIYORUM”
Jandarma alay Komutanı Albay Cengiz Yıldız ise 2 yıldır birlikte yakın mesai içinde olduğu Başsavcı Alper için “Hukuk bilgisi, entelektüel kişiliği ile yalnızca Denizli değil Türkiye çok önemli bir hukukçuyu kaybetti. Allah rağmet eylesin sevenlerine, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” diye konuştu. Albay Cengiz, kaza ile ilgili duygularını ise “Hala inanamıyorum” sözleriyle aktardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı