REKLAMI GEÇ

Başsavcı Mustafa Alper ile şoförünün hayatını kaybettiği kazadan saniyeler sonra

Başsavcı Mustafa Alper ile şoförünün hayatını kaybettiği kazadan saniyeler sonra

Denizli güne acı bir kaza ile uyandı. Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in şoförü ve korumasıyla birlikte olduğu makam aracı, Bozburun Yolu’nda kamyon ile çarpıştı. Alper ve şoförünün hayatını kaybettiği, koruma polisinin yaralandığı o korkunç kazadan saniyeler sonra işte bu fotoğraf çekildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2017 Çarşamba, 16:19

Denizli, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli’nin hayatını kaybettiği, koruma polisi Ramazan Uğur’un da yaralandığı korkunç kazanın şokunu yaşıyor.

Sabah erken saatlerde Adliye’den koruma polisi Ramazan Uğur ve şoförü Muzaffer Akşehirli ile birlikte ayrılan Başsavcı Mustafa Alper, Kocabaş Cezaevi’ne görev için gidiyordu.

Sürekli kullanmadığı bir güzergah olan Denzili-İzmir Karayolu’ndan Bozburun Yolu’nu tercih eden, buradan da Çevre Yolu’na geçmeyi planlayan Başsavcı Mustafa Alper, kontrolsüz kavşağa geldiğinde hafriyat kamyonu ile çarpıştı.

İŞTE O AN
Başsavcı Alper’in makam şoförü Muzaffer Akşehirli kavşağa hızla gelen kamyonu fark ederek frene bastı, otomobil yaklaşık 5-6 metre fren izi bırakarak, kamyona hızla çarptı. Kamyon ile otomobil çarpmanın etkisiyle savruldu.

Savrulan hafriyat yüklü kamyon Başsavcı Alper’in içinde bulunduğu makam aracının üzerine devrildi. Yakın bölgede bulunan bir iş makinesi tarafından kısa süre içinde kamyon otomobilin üzerinden kaldırıldı.

KAZANIN BOYUTUNU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ
Bu kare de kazadan birkaç saniye sonra çekildi ve kazanın korkunç boyutunu gözler önüne serdi. Kazanın ardından kamyon otomobilin üzerine devrilmemiş olmasaydı, muhtemelen Başsavcı ve şoförü de kazayı yaralı olarak atlatabilirdi.

Yorumlar

öğrenci velisi   -  Bağlantı 11 Mayıs 2017, 08:11

Sayın başsavcı ve soförüne Allah rahmet eylsin,koruma polisine acil şifalar dilerim. Bu kamyon terörüne dur denilmeli artık. Ehliyetine el konulmuş ama araç kullanıyor. Bile bile kamyona verene de öyle bir ceza verilsin ki ibreti alem için.

kazım   -  Bağlantı 10 Mayıs 2017, 17:26

denizlide kamyon terörüne ne zaman son verilecek?her yerden bir kamyon yüklü yüksüz çıkıyor.anayoldan mahalle arasına kadar her yerdeler.bari anayollara çıkış saatleri belirlensin.şehir yönetimi neyi bekliyor?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı