REKLAMI GEÇ

“Beni de oğlumla gömün”

“Beni de oğlumla gömün”

Dün akşam cinayete kurban giden 16 yaşındaki Denizli Ticaret Meslek lisesi 2. Sınıf öğrencisi Okan Mican, Kocedere Mahallesi’nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Okan’ın acılı annesi Hatice Mican, “Beni de Okan’ım ile birlikte gömün” diye feryat ederken, baba Haydar Mican ise, “Kalabalık bir grup oğlumu önce dövmüş sonra da sırtından bıçaklayıp boğazını kesmişler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2014 Çarşamba, 16:48

Denizli’de öldürülen lise öğrencisi Okan Mican, Pamukkale ilçesine bağlı Kocadere mahallesinde yakınları ve öğrenci arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Otopsisi tamamlandıktan sonra Okan Mican’ın cenazesi Denizli Büyükşehir Belediyesi Cenaze Hizmetleri’ne ait araçla Kocadere’deki evine getirildi. Acılı anne 53 yaşındaki Hatice Mican, “Beni de Okan’ım ile birlikte gömün. Ben bu acıya dayanamam. Yedi benim oğlumu Denizli yedi. Oğlum Denizli’ye çok geldi” diye gözyaşları döktü. Okan Mican’ın okul ve sınıf arkadaşları dakikalarca cami avlusundaki tabutunun başında bekledi, gözyaşı döktü. İkindi namazından sonra mahalle camisinin avlusunda cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Okan Mican, mahalle mezarlığında toprağa verildi.

anons

KAÇARKEN BIÇAKLANMIŞ
Okan Mican’ın 66 yaşındaki babası Haydar Mican, “Oğluma kalabalık bir grup saldırmış. Önce dövmüşler. Okan dayak yememek için kalabalığın içinden kaçarken sırtından bıçaklanmış. Bıçaklayan kişi, daha sonra bıçakla boğazını kesmiş. Şah damarı kesildiği için de kısa sürede kaybettik. Umuyorum, katil zanlısı yakalanır ve cezasını çeker” dedi.
Bu arada cinayetle ilgili gözaltına alınan 8 kişiden 4’ü serbest bırakıldı. 4 kişi çapraz sorguya alındı. Polis, cinayetin kısa sürede aydınlatılacağını ve Okan Mican’ı kimin bıçakladığının tespit edileceğini belirtti.

ÖLÜM RANDEVUSU
Okan Mican’ın İbrahim isimli bir arkadaşının cinayetten bir gün önce bir grup tarafından dövüldüğü öğrenildi. “Sen bana yan baktın” tartışması nedeniyle çıktığı öğrenilen bu kavganın ardından İbrahim isimli arkadaşının, Oktay Mican ve diğer arkadaşlarından yardım istediği öğrenildi. İddiaya göre; İbrahim’i döven 8 kişilik grup ile Oktay Mican’ın da aralarında olduğu 4 kişilik grup telefonla haberleştikten sonra dün gece saat 22.00 sıralarında Valilik yanında buluştu. Kavga çıkınca, Okan’ın arkadaşlarının kaçtığı, kalabalık grubun Okan’ı yakalayıp dövmeye başladığı, yerden kalkıp kaçmaya çalışırken de bıçaklandığı ileri sürüldü.

BİR BABANIN ACISI
Okan Mican’ın babası Haydar Mican’ın ilk eşinden doğan 38 yaşındaki oğlu Osman Mican’ın 7 yıl önce kayıplara karıştığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. 2’si erkek 2’si kız 4 çocuk babası olan Haydar Mican’ın ilk eşinden 2, ikinci eşinden de 2 çocuğu olduğu öğrenildi. Büyük oğlu hala bulunamayan Haydar Mican, küçük oğlu Okan Mican’ın ölümü üzerine yıkıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı