REKLAMI GEÇ

Beyaz eşyacıda güpegündüz hırsızlık

Beyaz eşyacıda güpegündüz hırsızlık

Artık hırsızların korkuları da kalmamış. Bayramyeri’nde kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi sergideki ürünleri kucaklayıp götürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2016 Çarşamba, 11:18

Oğuzhan Caddesi üzerindeki bir beyaz eşya mağazasının teşhir amaçlı dışarıya koyduğu ürünler, kimliği tespit edilemeyen bir hırsız tarafından kucaklanıp götürüldü.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Ahmet Işıktaş adlı işletmecinin sahibi olduğu ve Bayramyeri’nin en işlek caddelerinden biri üzerinde bulunan beyaz eşya mağazasında küçük ev aletleri teşhir amacı ile dükkanın önünde sergileniyordu.

Özellikle akşam trafiği yoğunluğunun olduğu caddede kimliği şimdilik tespit edilemeyen bir hırsız teşhir amacı ile ambalajları ile birlikte konulan dört adet ütüyü kucaklayıp götürdü. İşletme sahibi hırsızlığı bir süre sonra fark ederek kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda yapılan hırsızlığın saniye saniye görüntülerine ulaşıldı.

Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken işletme sahibi Ahmet Işıktaş, “Bu görüntülerin paylaşılmasını istiyorum. Benim gibi diğer işletme sahiplerinin de başına aynı şey gelebilir. Bu nedenle dikkatli olmakta, insanları uyarmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Herkes bu tür hırsızlara karşı tedbirli olsun” dedi.

Çalınan dört adet ütünün 600 lira değerinde olduğu belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı