REKLAMI GEÇ

Birer gün arayla hırsızların hedefi oldu, nöbete başladı

Birer gün arayla hırsızların hedefi oldu, nöbete başladı

Merkezefendi’deki balık restoranının bahçesindeki malzemeleri birer gün arayla çalınınca, işyeri sahibi nöbet tutmaya başladı. Polis de güvenlik kamerası kayıtlarına da yansıyan hırsızların bulunması için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2017 Çarşamba, 13:35

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Merkezefendi’nin 29 Ekim Bulvarı’ndaki balık restoranında birer gün arayla mutfakla kullanılan malzeme ve soğutucu motoru çalındı. Geçen pazar günü restoranın yanındaki bahçeye gelen yüzü kapalı bir kadın, mutfakta kullanılan malzemeleri alıp, gitti. Ertesi gün de başka bir kadın aynı yerden buzdolabı soğutucusunun motorunu söküp, çuvala koyarak götürdü.

Malzemelerin yerinde olmadığını fark eden iş yeri sahibi Can Yaylalı, kamera kayıtlarını incelediğinde hırsızlığı gördü, polisi arayarak ihbarda bulundu. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yapıp, güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızların kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Restoran sahibi Yaylalı, hırsızlık olaylarının sabaha karşı meydana geldiğini belirterek, “Yüzünü peçeyle kapatan iki kadın, iki gün arayla hırsızlık yapıyor. Sabah saatlerinde iş yeri açılmadan önce eşyalarımızı çalıyorlar. Kadınlar muhtemelen hurdacı, etrafta buldukları ne var ne yoksa toplayıp, gidiyorlar. Bazen geceleri hırsızlık nöbeti tutuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı