REKLAMI GEÇ

Boyar DTO’da yaşananları anlattı

Boyar DTO’da yaşananları anlattı

Denizli Ticaret Odası’na düzenlenen baskında içeride olan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Boyar yaşananları anlattı. Boyar, “DTO’da hareketlilik başkanlık katında” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2016 Salı, 19:02

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Boyar, Ticaret Odası’na gerçekleştirilen polis baskını sırasında içeride olan isimlerden biri. Ayda bir rutin meclis, iki ayda bir de komite üyelerinin katıldığı genişletilmiş meclis toplantısı düzenlediklerini belirten Boyar, bunun da onlardan biri olduğunu kaydetti.

Boyar, “Bu toplantı bir ay öncesinden ayarlanmıştı. Biz yoğun toplantıları kendi salonumuz yetersiz olduğu için başka kurumlarda yapıyoruz. Bu kez de Denizli Ticaret Odası’nın salonunu kullanmak üzere geldik. 16.30 itibariyle yönetim kurulu toplantısını yaptık, meclis toplantısı için hazırlık yapıyorduk. Bu sırada aşağıdan arkadaşlar aradı ve girişlerin kapatıldığını söylediler. Biz de polis soruşturmasını o sırada öğrendik” dedi.

Bir süre DTO’da bekletildiklerini, daha sonra da kimlik kontrolleri yapıldıktan sonra çıkışlarına izin verildiğini belirten Mehmet Boyar, “Gördüğümüz kadarıyla hareketlilik başkanlık katında. Polisler orada çalışma yürütüyor. Ancak detaylarını bilemiyoruz” dedi.

denizli-necdet-ozer-gozaltinda-anons

denizli-dto-polis-baskini-dso-baskani-anlatti-anons

denizli-dto-31-isadami-hakkinda-gozalti-karari-anons

denizli-sengul-boz-haber-icin-gitti-dto-mahsur-kaldi-anons

polis-dto-arama-yapiyor-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı