REKLAMI GEÇ

Brezilyalı turistler nasıl boğuldu?

Brezilyalı turistler nasıl boğuldu?

Bu gün sabah saatlerinde Pamukkale’deki antik havuzda brezilyalı iki turist kardeş boğuldu. Çevredekilerin yardımı ile sudan çıkarılan iki yaşlı kadın, yetişkin bir insanın boyunu geçmeyen suda nasıl boğuldu? İşte o gerçekler…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2018 Cuma, 17:13

Pamukkale’deki antik havuzda boğulan fakat çevredekilerin yardımı ile kurtarılan iki Brezilyalı turistin nasıl boğuldukları ortaya çıktı. Tatil için geldikleri Pamukkale’de antik havuza giren 65 yaşındaki Jandıra Maria de Souza ile kardeşi 61 yaşındaki Valdete Jesus Rocha antik havuzda boğulmuştu. Cankurtaranın müdahalesi ile sudan çıkarılan kardeşlerden durumu ağır olan De Souza olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hayata döndürülmüş ve hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

İŞTE BOĞULMA NEDENLERİ
İlk bakışta iki kardeşin neden onlarca kişinin içinde olduğu antik havuzda boğuldukları anlaşılamamıştı. Fakat gerçek hastaneye ulaştırıldıklarında ortaya çıktı.
65 yaşındaki De Souza’nın havuz içindeyken kalp krizi geçirdiği ve bu nedenle boğulduğu ortaya çıktı.
Durumu farkeden ve telaş yapan kardeşi Rocha’nın da fenalaşıp bayıldığı onun da bu nedenle boğulduğu ortaya çıktı. Baygınlık geçiren Rocha’nın durumunun iyi olduğu belirtildi. Kalp krizi geçiren De SOuza ise halen tedavi altında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı