REKLAMI GEÇ

Bulut hakkında yeni iddialar

Bulut hakkında yeni iddialar

Ankara’da “Böcek Operasyonu” kapsamında gözaltına alınan eski Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binasına sauna yaptırdığı, burayı da yakın çevresinden birkaç kişinin girmesine izin verdiği iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2014 Cuma, 16:10

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın makam aracı ve ofisinde dinleme cihazı bulunmasına ilişkin yürütülen “Böcek Operasyonu” kapsamında gözaltına alınan eski Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Sabah Gazetesi’nin Egeli ekinde yer alan habere göre;bir dönem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a en yakın isimlerin başında gelen ve 2. sınıf Emniyet Müdürlüğü’nden 1. sınıfa terfi ettirilerek, Denizli’ye Emniyet Müdürü olarak atanan Zeki Bulut’la ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

DEMİR, DURUMA EL ATTI
Zeki Bulut’un Denizli Emniyet Müdürü olduğu dönemde, Çevik Kuvvet Şubesi’ne sauna yaptırdığı ve bu saunayı sadece kendisi ile kendine yakın birkaç müdürün kullandığı ileri sürüldü. Ancak Zeki Bulut’tan sonra Denizli Emniyet Müdürlüğüne atanan Mevlüt Demir’in talimatı ile saunanın personelinkullanımına açıldığı iddia ediliyor.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binası içinde bulunan saunanın 09.00 – 23.00 saatleri arasında yararlanmak isteyen herkesin kullanımına açılması ile ilgili konuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir emniyet amiri, “Biz sadece bakardık, onlar babalarının çiftliği gibi kullanırdı. Artık o devir bitti, herkes yararlanıyor” dedi.

Yorumlar

murat yılmaz   -  Bağlantı 25 Haziran 2014, 00:34

o emniyet amiri kimse yalan söylüyor, sauna atilla çınar zamanında yapıldı ve personel önünden bile geçemezdi, atilla çınar serdar ortaç müzikleri ile girerdi o saunaya

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı