REKLAMI GEÇ

Bunalıma girdi intihar etti

Bunalıma girdi intihar etti

Denizli’de bir kişi girdiği ruhi bunalım sonucu evinde kendini iple doğalgaz borularına asarak intihar etti. Emekli olduğu öğrenilen İbrahim Şengil’in son dönemlerde psikolojik sorunlarının bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2012 Perşembe, 15:11

Adalet Mahallesi 10036 sokak No:6 da meydana gelen olayda 60 yaşındaki emekli İbrahim Şengil, iddiaya göre, girdiği ruhi bunalım sonucu kendini iple doğalgaz borularına asarak intihar etti.

Evde kimsenin bulunmadığı bir sırada kendini asarak yaşamına son veren Şengil’in cansız bedenini ise eve gelen aile yakınları buldu.

Evde Şengil’in cansız bedeni ile karşılaşan aile yakınları yaşanan olayı ilk olarak 112 acil servis ekiplerine ardından da polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerinde gelen sağlık ekipleri ilk yaptıkları kontrolde Şengil’in öldüğünü belirledi. Şengil’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, savcılıkta olayla ilgili soruşturma başlattı. Diğer yandan Şengil’in TEKSİF Başkanı Recep Oktay’ın akrabası olduğu öğrenildi.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 13 Nisan 2012, 13:43

Dilek ve Hatice hanım olayın intihar olduğu olay yerinde inceleme yapan polis ve 112 acil servis ekiplerinden alınmıştır. Kalp krizi olduğu doğru değildir. Diğer yandan otopsi yapılmıştır. Kalp krizi geçiren bir kişiye otopsi yapılmaz, bir diğer önemli konu olayla ilgili olay yerineden röpler ve görgü tanıklarının anlattıkları vardır. Haberde bunlara yer verilmemiştir. İlginiz için şimdiden teşekkürler. Habercilik kuralları doğrultusunda haber yapılmıştır.

DİLEK MUCAN   -  Bağlantı 13 Nisan 2012, 11:36

bu haberi yapan hangi gazeteci ise tabi gazeteci denirse böyle yalan haberler yapana önce bir olayı doğru araştırsın da yayınlasın ailesi görmesin acıları daha çok taze bir an önce düzeltme geçilsin insanların duygularını istismar etmeyin ayıp ayıp ALLAH TAN KORKUN …………….

hatice ÇAKIR   -  Bağlantı 13 Nisan 2012, 11:33

bu nedir nedemek bu ya haber yapmak için yazılan bu yazıya itiraz ediyorum . Dün bende oradaydım, vefat eden benim çok yakınım eniştem. Ne hastası adam evde kalp krizi geçiriyo haber yapmak uğruna insanları rencide etmeniz hiç hoş görülecek bi durum değil hemen bu haberin buradan kaldırılması ve doğru dürüst olan haberin yazılmasını istiyorum yoksa kanuni yollara başvuracağımızı bildiririz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı