REKLAMI GEÇ

Burdur’da kaçırdılar Acıpayam’da bıraktılar

Burdur’da kaçırdılar Acıpayam’da bıraktılar

Burdur’da yolu maskeli kişiler tarafından kesilen ve zorla araca bindirilerek kaçırılan Ümit Ş. iki gün sonra Acıpayam’da serbest bırakıldı. Polis, Ümit Ş.nin neden ve kimler tarafından kaçırıldığını araştırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 16:22

Burdur’da özel bir maden ocağında çalışan Ümit Ş.nin (35) yolu Yeşilgöl yakınlarında maskeli kişiler tarafından kesildi. Aracından indirilen ve başka bir araca bindirilen Ümit Ş. kafasına çuval geçirildikten sonra kaçırıldı.

Ümit Ş.den haber alamayan yakınlarının aracını terk edilmiş bir halde bulan yakınları dorumu polise bildirdi. İki gün boyunca polis, jandarma ve AFAD ekiplerinin yaptığı aramalar sonuçsuz kaldı, ne kaçırılan Ümit Ş.den, ne de kaçıranlardan bir iz bulunamadı.

İKİ GÜN SONRA ACIPAYAM’DA SERBEST BIRAKILDI
Ümit Ş. her yerde aranırken, kaçıran kişiler iki gün sonra Acıpayam’da serbest bıraktı. Kaçıranların elinden kurtulmasının ardından hemen jandarmaya giden Ümit Ş. kaçırıldığını bildirdi.

Ümit Ş.nin ortaya çıkması ailesine rahat bir nefes aldırırken, neden kaçırıldığı ve iki gün boyunca nerede tutulduğu ile ilgili bilgi verilmedi.Jandarma, her yerde Ümit Ş.yi kaçıranları arıyor.

(acıpayam gazetesi.com)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı