REKLAMI GEÇ

Cami hırsızları yakalandı

Cami hırsızları yakalandı

Hacı Hasan Tekke Camisi’nde bulunan yardım kasasında toplanan paraları elektrikli süpürge ile çekerek çalan ve giderken yanlarında caminin kombisini de götüren 4 hırsızlık zanlısı yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2016 Pazartesi, 13:36

6 Kasım günü Kuşpınar Mahallesi’nde bulunan Hacı Hasan Tekke Camisi’ne giren hırsızlar, camide yardım paralarının toplandığı ve üzerinde küçük bir delik olan kasayı, yine caminin elektrikli süpürgesini kullanarak çalmışlar, giderken de kombiyi alarak kayıplara karışmışlardı.

denizli-camide-elektrikli-supurge-ile-yapilan-hirsizlik-sonuclandi-1Camiden hırsızlık olayının aydınlatılması ve faillerinin bulunması için geniş kapsamlı soruşturma yürüten polis, gerçekleştirdiği operasyon ile hırsızlığı yaptığı ileri sürülen 4 zanlıyı gözaltına alındı.

Kombi camiye teslim edilirken, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.F.A., H. A. ve G.Ç. tutuklandı, N.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

asım kürekçi   -  Bağlantı 5 Aralık 2016, 20:55

bu gözü dönmüş hırsızlara en ağır ceza verilsin

cami dernek yönetimi kurulu   -  Bağlantı 5 Aralık 2016, 20:46

Denizli Emniyet Mürlüğümüze ve bu hırsızlık olayını gerçekleştiren hırsızları yakalıyan polislerimize çok teşekkür ederiz Allah kendilerinden razı olsun görevlerinde başarılar dileriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı