REKLAMI GEÇ

Cankurtaran’da korkutan kaza

Cankurtaran’da korkutan kaza

Cankurtaran’da sıcak nedeniyle eriyen asfaltta kayan otomobil, şarampolün kenarında durdu. Kazaya müdahale eden itfaiye ekipleri aracın düşme riskine karşı önce çekici yardımıyla sabitledi, ardından da yaralı sürücüyü kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2016 Pazartesi, 15:30

Denizli-Acıpayam Yolu, Cankurtaran bölgesinde İsmail Taşkın, yönetimindeki 07 TZ 982 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetti. Aşırı sıcakların erittiği asfalt nedeniyle kaydığı öne sürülen otomobil şarampolün kenarında güçlükle durabildi.

ÇEVREDEKİLER KORKU DOLU ANLAR YAŞADI
Kazanın ardından çevrede bulunanlar sürücünün yardımına koştu. Ancak, otomobilin kayma ihtimaline karşı kimse müdahale edemedi. İhbarın ardından 112 acil ekipleriyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye Daire Başkanlığı Kayalık ve Cankurtaran Şubesi ekipleri de kaza yerine sevk edildi.

ÖNCE ARAÇ GÜVENE ALINDI
İtfaiye ekipleri, yaralının otomobilin içinde olması ve aracın kayma ihtimaline karşı titiz bir çalışma yürüttü. Otomobil halatlarla çekiciye bağlandı ve kayma ihtimali ortadan kaldırıldı. Ardından da itfaiye ekipleri sürücüyü araçtan çıkardı.

denizli-cankurtaran-trafik-kazasi-1

KAZAYI HAFİF YARALI OLARAK ATLATTI
İtfaiye ekiplerinin otomobilden çıkardı sürücü İsmail Taşkın’a 112 Acil ekipleri müdahale etti. Sürücü ayakta tedavi edilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı