REKLAMI GEÇ

Cenaze için geldiler, kaza kurbanı oldular

Cenaze için geldiler, kaza kurbanı oldular

Sarayköy’de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazazedelerin yurtdışında yaşadığı ve cenaze için Türkiye’ye geldiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2016 Pazartesi, 12:40

Kaza sabah erken saatlerde Denizli-İzmir Yolu, Beylerbeyi yakınlarında meydana geldi. Denizli’den İzmir’e giden Ayhan Sert, yönetimindeki 20 HA 319 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil, refüjdeki bariyerlere çarptı. Bu sırada peşinden gelen Mehmet Çalışkan, yönetimindeki 35 EPB 37 plakalı hafif ticari araç ile önünde kaza yapan otomobile çarparak savruldu. Bu kez de savrulan hafif ticari araca, yine arkadan gelen Şeref Keskin’in kullandığı 45 RA 5737 plakalı TIR çarptı.

Korkunç kazanın ardından çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Emine Çetin ve Selver Çalışkan olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Mehmet Çalışkan, Halil Çalışkan ve Hediye Çalışkan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

YURT DIŞINDAN CENAZE İÇİN GELDİLER
Kazada hayatını kaybeden Selver Çalışkan’ın, yurt dışında yaşadığı, vefat eden babasının cenazesi için ailesi ile birlikte Denizli’ye geldiği öğrenildi. Yaşamını yitiren Selver Çalışkan ve Emine Çetin ile yaralanan Mehmet Çalışkan, Halil Çalışkan ve Hediye Çalışkan’ın cenaze töreninin ardından geri dönüş için İzmir’e giderken kaza geçirdikleri belirlendi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı