REKLAMI GEÇ

Çınar’da akıl almaz olay!

Çınar’da akıl almaz olay!

Çınar’daki Beşek İşhanı’nın son katından atlayan genç kız önce merdiven korkuluklarına çarptı daha sonra beton zemine çakıldı. Genç kız kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2015 Çarşamba, 19:45

Çınar’daki Beşek İşhanı’nda akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Nalan Kaynak Anadolu Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen 17 yaşındaki B.Y. binanın son katından merdiven boşluğuna düştü.

İkinci katta merdivenin demir korkuluklarına çarpan B.Y. daha sonra bir pastanenin zemin kattaki restoran girişinin beton zeminine çakıldı.

04032015_int_ic1

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansa alınan genç kıza ilk müdahalesi burada yapıldı. Bilinci kapalı olan genç kızın durumunun ağır olduğu gözlendi.
Olay yerine gelen polis hemen inceleme başlattı. Binanın son katına çıkan polis memurları yerde genç kıza ait olduğu daha sonra anlaşılan bir mont ile cep telefonu buldu. Montun cebinden çıkan cüzdanda genç kıza ait olduğu belirlenen bir de öğrenci kimlik kartı çıktı.

Olay sonrasında meraklı kalabalık Beşek İşhanı’nın etrafını sardı. Bunun üzerine polis şerit çekerek olay yerine koruma altına aldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri hem beton zeminde hem de B.Y.’nin düştüğü düşünülen en üst katta detaylı inceleme başlattı.

04032015_int_ic2

Olayın duyulmasının ardından B.Y.’nin arkadaşları Beşek İşhanı’na koştu. Genç kızla öğleden sonra görüştüklerini, moralinin bozuk olduğunu bu nedenle eve gittiğini söyleyen arkadaşları duydukları manzara karşısında şoke oldu.

Polis genç kızın intihar girişiminde bulunmuş olabileceğini araştırıyor. Görgü tanıkları genç kızın düştüğü sırada binanın o katında başka kimsenin bulunmadığını söyledi.

Genç kız, kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’inde yaşamını yitirdi.

04032015_int_ic3

Yorumlar

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 5 Mart 2015, 13:39

allah rahmet eğlesin. denizli nin başı sağolsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı