REKLAMI GEÇ

Çınar’da intihar girişimi

Çınar’da intihar girişimi

Borçları olduğunu ve kız arkadaşıyla ayrıldıkları söyleyen 27 yaşındaki A.D., 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda kendisini falçatayla doğradı. A.D.’yi arkadaşı ve olay yerine gelen polis güçlükle ikna etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2016 Salı, 17:01

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda hareketli dakikalar yaşandı. Büyükşehir Belediye Binası’nın önüne gelen ve vücudunun üst kısmındaki giysileri çıkaran A.D., elindeki falçatayla göğüs bölgesini kesmeye başladı.

Meydanda toplananların korku ve merak dolu bakışları arasında eylemini sürdüren A.D.’ye yardım için sağlık ekibi çağrıldı ve polise bilgi verildi.

Olay yerine gelen polis ekibi, vücudunu keserek kanlar içinde kalan A.D.’yi ikna etmek için yoğun çaba harcadı. Bu arada bir arkadaşına ulaşılarak meydana gelmesi sağlandı. Polis ve arkadaşının çabalarıyla A.D.’nin ikna edilmesiyle vatandaşlar rahat bir nefes aldı. Ambulansa bindirilen A.D., tedavisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

ANONS

BORÇLARI OLDUĞUNU SÖYLEDİ
A.D. “Neden böyle davrandığı” sorusuna “Borçlarım var. Vergi borcum, trafik cezaları borcum 10 bin lira dolayında. Bunları ödeyemiyorum. Kız arkadaşımla ayrıldık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı