REKLAMI GEÇ

Çivril’de dehşet

Çivril’de dehşet

Çivril ilçesinde, böbrek hastası olan ve iki yıldır diyalize giren bir çocuk annesi, ayrı yaşadığı eşi tarafından çalıştığı mağazada tabancayla öldürüldü.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2010 Salı, 16:03

Olay, Denizli’nin Çivril İlçesi’nde bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Ailelerinin rızası olmadığı halde Ali G. (40) ve Filiz G. yedi yıl önce kaçarak evlendi. Çivril’in Tokca Köyü’nde yaşamaya başlayan çiftin 6 yıl önce kalbi delik Murat isimli bir çocukları dünyaya geldi. Ali G. ve Filiz G. bir süre önce şiddetli geçimsizlik sebebiyle ayrı yaşamaya başladı. Filiz G. köyden ayrılarak Çivril’e yerleşti ve bir alışveriş mağazasında tezgahtar olarak çalışmaya başladı. Ali G. de, kendisinden boşanmak isteyen eşinin çalıştığı işyerine birkaç defa giderek görüştü.

Ali G., sabah Filiz G’nin (26) çalıştığı işyerine tekrar gitti. Ali G., Filiz G’nin başına, tezgahta çalıştığı sırada bir el ateş ettikten sonra, işyeri sahibi Hulusi K’ya silahını doğrultup bir el daha ateş etti ve kasığından yaraladı. Eşini öldürüp işyeri sahibini yaralayan şahıs, daha sonra tabancanın namlusunu şakağına dayayıp ateşledi. Ortalığın kan gölüne döndüğü olayda, yaralılar Ali G. ve Hulusi K. çevredekiler tarafından önce Çivril Devlet Hastanesi’ne, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayda ölen bir çocuk annesi Filiz G’nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis olayın meydana geldiği alışveriş merkezinin çevresini güvenlik şeridi ile çevirdi. Olayda kullanılan ve ruhsatsız olduğu öğrenilen tabanca ile boş kovanlar toplandı. Olay, Çivril ilçesinde büyük üzüntüye sebep oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı