REKLAMI GEÇ

Çivril’de FETÖ operasyonu

Çivril’de FETÖ operasyonu

Darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturmaları sürüyor. Operasyonlar kapsamında Çivril’de iki öğrenci yurdu mühürlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2016 Salı, 10:30

15 Temmuz’da FETÖ yanlıları tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar devam ediyor. Çivril’de gerçekleştirilen soruşturmalar kapsamında FETÖ ile bağlantılı olduğu öne sürülen iki öğrenci yurdu kapatıldı.

Polis ve zabıta ekipleri tarafından yurtlarda aramalar gerçekleştirildi, bazı evraklara el kondu. Soruşturmanın ardından iki yurt ekipler tarafından mühürlendi.

5 KAMU GÖREVLİSİ AÇIĞA ALINDI 
Kamu kurum ve kuruluşlarda başlatılan FETÖ/PDY operasyonları ilçede devam ediyor. Çivril Huzurevi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro müdürlüğü ile Çivril Belediyesinde görev yapan 5 kamu çalışanı hakkında FETÖ soruşturması kapsamında soruşturma başlatıldı.

Hakkında soruşturma başlatılan memurların bazılarının açığa alındığı diğerlerinin adli işlemlerinin devam ettiği belirtildi.
Geçtiğimiz hafta, 27 öğretmen açığa alınırken, bir komiser tutuklanmıştı. Ayrıca firarda olan hakimin ise yakalanmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

(Kaynak: Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı