REKLAMI GEÇ

Çivril’de FETÖ’nün ‘abla’larına operasyon

Çivril’de FETÖ’nün ‘abla’larına operasyon

Çivril’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yeni bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, aralarında geçen yıl Şırnak’ta şehit edilen Ömer Kandemir’in annesi ile birlikte örgütün 14 ablası gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2016 Salı, 09:13

FETÖ/PDY’nin Denizli’deki sözde 6 eyaletinden birisi olan Çivril’de, yeni bir operasyon için gece düğmeye basıldı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polisin gerçekleştirdiği operasyonda, belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi.

15 Temmuz darbe girişimine yönelik soruşturmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, aralarında geçen yıl Şırnak’ta şehit düşen Ömer Kandemir’in annesi Ayşe Kandemir’in de bulunduğu 14 kadın gözaltına alındı. Örgütün Çivril’deki “abla”sı olduğu öne sürülen 14 kadın halen Çivril Emniyet Müdürlüğü’nde tutuluyor.

Şehit Ömer Kağan Kandemir’in babası Ergun Kandemir ve amcası Aydın Kandemir de bu ayın başlarında yapılan operasyonda gözaltına alınmış, daha sonra da tutuklanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı