REKLAMI GEÇ

Çivril’de kaza: 1 ölçü, 3 yaralı

Çivril’de kaza: 1 ölçü, 3 yaralı

Çivril – Uşak karayolunda meydana gelen trafik kazasında üç araç çarpıştı. Bir kişinin yaşamını yitirdiği kaza da üç kişi de yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2015 Cuma, 18:32

Denizli – Uşak karayomunun İğdir rampamsında meydana gelen kazada, Uşak’tan Çivril yönüne seyreden Mehmet Böyükbaş yönetimindeki 48 YH 885 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Muhsin Balaban’ın kullandığı 20 LE 027 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan 48 YH 885 plakalı otomobil, karşı şeride geçti ve Mehmet Kubur idaresindeki 20 LZ 929 plakalı hafif ticari araca çarptı ve bu araç da kontrolden çıkarak devrildi.

Karayolunun bir anda savaş alanına döndüğü kazada, kullandığı otomobilde sıkışan 20 LE 027 plakalı aracın sürücüsü Muhsin Balaban olay yerinde hayatını kaybetti.

Aynı kazada diğer araçların sürücüsü Mehmet Kubur ve Mehmet Böyükbaş ile Süleyman Atlı yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Çivril Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaza sırasında bir süre kapanan Denizli – Uşak karayolu, Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Çivril Şubesi ekiplerinin çalışmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

denizli-civril-trafik-kazasi-1-olu-3-yarali-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı