REKLAMI GEÇ

Çivril’de tacize yeltenen zanlı tutuklandı

Çivril’de tacize yeltenen zanlı tutuklandı

Son dönemlerde yoğunlaşan ve mide bulandıran olaylardan biri de Çivril’de meydana geldi. 3 arkadaşın birlikte kaldığı eve gelen ve içeriye girmeye çalışan M.Y. çocukların tepkisiyle karşılaşınca kaçtı. Kısa sürede yakalanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2018 Salı, 10:51

Olay Çivril’de meydana geldi. Yaşları 16-17 olan 3 arkadaş, Çarşı Mahallesi’nde birlikte bir evde toplandı. İddiaya göre kısa süre sonra eve gelen 34 yaşındaki M.Y. canı tıklattı, çocuklara “Dayınızın arkadaşıyım” diyerek eve girmeye çalıştı.

Çocukların kabul etmemesi üzerine evden ayrılan M.Y.nin yarım saat sonra yeniden geldiği ve çocuklara “Sizden hoşlandım. Yakışıklı çocuklarsınız, birlikte eğlenelim mi?” diyerek sözlü tacizde bulunduğu önü sürüldü.

Çocukların tepkisiyle karşılaşan zanlı hızla evin önünden kaçtı. Çocuklar ise hemen polis merkezine giderek, şikayetçi oldu.

Polis, çocukların verdiği eşgal ile harekete geçti ve kısa süre içinde zanlıyı yakaladı. Zanlıyı, üzerindeki mavi montun ele verdiği öğrenildi.

Küçük yaşta çocuklara taciz iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Kaynak: Yeşil Çivril Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı