REKLAMI GEÇ

Çokak çiftinden kötü haber

Çokak çiftinden kötü haber

Denizli’nin renkli simalarından Çokak çiftinden kötü haber. Muğla’da meydana gelen kazada, Diş Hekimi Hakan Çokak’ın kullandığı motosiklet köprünün korkuluklarına çarptı. Sazlık alana düşen ve kolu kopan Denizli Okçuluk İl Temsilcisi 45 yaşındaki Nursen Çokak olay yerinde hayatını kaybetti. Hakan Çokak ise yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2016 Pazar, 18:28

Hakan Çokak ve eşi Nursen Çokak, arkadaşları bir çiftle bugün motosiklet turuna çıktılar. Muğla-Marmaris karayolunda seyrederken Hakan Çokak, Sedir Adası mevkisinde, yönetimindeki 35 JA 3774 plakalı motosikletin kontrolünü kaybetti.

Hızla savrulan motosiklet köprünün korkuluklarına çarparken, arkada oturan Nursen Çokak fırlayarak sazlık alana düştü. Motosikletin korkuluğa çarpması sırasında kolu kopan, okçuluk antrenörü ve Okçuluk İl Temsilcisi Nursen Çokak, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Diş Hekimi Hakan Çokak, eşinin yanına giderek gözyaşı döktü. Çokak, daha sonra olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

SPOR CAMİASININ SEVİLEN İSİMLERİNDENDİ
Marmaris’teki feci kazada yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Okçuluk İl Temsilcisi Nursen Çokak’ın ölüm haberi, spor camiasını yasa boğdu. Nursen Çokak, aynı zamanda okçuluk antrenörlüğü de yapıyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı