REKLAMI GEÇ

ÇÖP EVDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

ÇÖP EVDEN 4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Denizli Belediyesi evinde tek başına yaşayan Hatice Ulukış’ın (74) evinden 4 kamyon dolusu çöp çıkardı. Ev, temizliğin ardından dezenfekte edildi.

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2010 Perşembe, 15:52

Denizli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek Ulukış’ın 15 Mayıs Mahallesi 1064/1. Sokak’ta bulunan evine gitti.

Çöp evin temizlenmesine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Hatice Ulukuş’a, evde ve bahçede bulunan çöplerin boşaltılacağını, evin temizlenip eksikliklerin giderileceğini söyledi. Ev sahibi Ulukuş, başka yerden çöp toplamadığını, evinde ve bahçesinde bulunanların kendisine yardım için verilen giysiler ile plastik poşetler olduğunu söyledi. Gökoğlan, yaşlı kadına, evin bahçesinde düzenleme yapılacağını, oturma grupları konulanacağı sözünü verdi.

Ardından temizlik ekipleri evi ve bahçesindeki çöpleri temizledi. Yaklaşık 2 saat süren temizliğin ardından ev dezanfekte edildi. Başkan Yardımcısı Gökoğlan, belediyelerin sosyal sorumluluk görevleri olduğunu belirterek, ‘Denizli’nin tüm mahallelerini parkıyla, bahçesiyle, yoluyla temizlerken sosyal sorumluluk gereği evleri de ziyaret ediyoruz. Kentimizde yalnız yaşayan kişilerimiz de var. Hatice Ulukuş gibi yalnız yaşayan kişiler çöp ev oluşturuyor. Rahatsız da oluyorlar. Bunları da kontrol ediyoruz. Hem tüm ev ihtiyaç araç ve gereçlerini temin ediyoruz hem de topladıkları ve çöp ev olarak oluşturdukları bu yerleri temizliyoruz. Daha sonra eve gelip bakımını, onarımını yapıyoruz. Burada yaşayan kişinin sağlık sıkıntısı varsa sağlık müdürlüğü ve devlet hastanemizle görüşüp evde bakım hizmetini de sağlıyoruz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı