REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz’dan cezaevindeki olaylara ilişkin açıklama

Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz’dan cezaevindeki olaylara ilişkin açıklama

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Kocabaş Cezaevi’nde bugün yaşanan olaya ilişkin açıklama yaptı. Yılmaz, Denizli Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda meydana gelen olayın isyan olmadığını, birkaç mahkum ile idari personel arasında tartışma boyutunda kaldığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2018 Cuma, 15:12

Sabah saatlerinde Kocabaş’ta bulunan Denizli Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda meydana gelen olay hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz’dan açıklama geldi.

Olayın iddia edildiği gibi isyan boyutunda olmadığını belirten Başsavcı Yılmaz, Denizli Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan birkaç hükümlü ile idari personel arasında meydana gelen bir tartışma olduğunu söyledi.

Olayın kavga boyutuna ulaşmadığını ifade eden Başsavcı Yılmaz, “Olayın öğrenilmesi üzerine derhal Ceza İnfaz Kurumu’ndan sorumlu Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve Cumhuriyet Savcısı ceza infaz kurumuna intikal etmiş, ilgili hükümlüler ve idari görevliler hakkında gerekli adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. Cezaevi içerisinde işleyiş yönüyle herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı