REKLAMI GEÇ

Dağlıca’nın ateşi Denizli’ye düştü

Dağlıca’nın ateşi Denizli’ye düştü

Hakkari Dağlıca’da bölücü örgüte yönelik operasyonda 4 asker şehit düştü. Şehitlerden Üsteğmen Ünal Darboğaz’ın İstanbullu, eşinin ise Denizlili olduğu ve 35 gün önce evlendikleri öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2015 Pazar, 10:01

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon sırasındacerceve_2 4 asker şehit düştü. Teröristlerin açtığı ateş sonucu Tabur Komutanı Yarbay İhsan Ejdar ile birlikte Üsteğmen Ünal Darboğaz, Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu ve bir astsubay şehit oldu.

35 GÜN ÖNCE EVLENDİLER
Denizli’den eli olan şehitlerden Üsteğmen Ünal Darboğaz’ın acı haberi eşine gece geç saatlerde ulaştı. Sırakapılar Mahallesi 1537 Sokak’taki eve gelen askeri yetkililer, şehidin eşi Tuğçe Darboğaz’a acı haberi verdi.

Henüz 35 gün önce evlenen ve kısa bir süre önce Denizli’ye gelen Tuğçe Darboğaz, eşinin şehit düştüğünü öğrenince şoka girdi. Şehidin kayınpederi Ögün Çağbilen ve ailenin
 diğer fertleri de fenalık geçirdi.
denizli-sehit-ic

İSTANBUL’A GİTTİLER
Sağlık görevlilerinin müdahalesiyle güçlükle ayakta durabilen Tuğçe Darboğaz, babası Ogün Çağbilen ve aile fertleri, şehidin İstanbul’daki evine gitmek üzere Denizli’den ayrıldı. Eve ise dev bir Türk bayrağı asıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı