REKLAMI GEÇ

Darbe gecesi ekmek 5 TL’ye satıldı mı?

Darbe gecesi ekmek 5 TL’ye satıldı mı?

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi bazı fırınlarda ekmeğin 5 liradan satıldığı yönündeki haberler Denizli Fırıncılar Odası’nı harekete geçirdi. Oda Başkanı Bekir Karadaban, “Bu iddialar doğruysa fırsatçı hainler en ağır şekilde cezalandırılacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2016 Çarşamba, 16:21

Darbe girişiminin yapıldığı 15 Temmuz gecesi millet vatan ve demokrasi için mücadele ederken bazı fırınlarda 1 liralık ekmeğin 5 liradan satıldığı yönündeki iddialar, Denizli Fırıncılar Odası’nı harekete geçirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Bekir Karadaban, söz konusu iddiaların kendilerine ulaştığını belirterek, bunu hiçbir şekilde onaylamadıklarını söyledi.

Karadaban, “15 Temmuz gecesi milletimiz demokrasi ve ülkesi için mücedele ederken, tarafımıza ekmeğin bazı fırınlarda 5 TL’ye satıldığı iddiası ulaştı. Öncelikle bunu hiçbir şekilde onaylamadığımı belirtmek istiyorum. Fırıncılarımız çoğu zaman bile rekabet uğruna zararına satışlar yapmıştır, ancak hiçbir zaman fiyatı yüksek satış olmamıştır. Böyle bir olayın gerçekleşmemiş olmasını ümit ediyorum” dedi.

Konunun açığa kavuşturulmasıyla ilgili çalışmalarının sürdüğünü belirten Karadaban, “Araştırmamız sonucunda bu iddiaların doğruluğu onaylanırsa, fırsatçı hainlere en ağır cezalar verilecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı