REKLAMI GEÇ

Darbeci General Gürcan’a ihraç

Darbeci General Gürcan’a ihraç

Darbe girişiminin ardından gözaltına alınıp tutuklanan Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugayı’nın Denizlili komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan ve İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli 1 uzman çavuş, yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2016 Pazar, 14:59

“Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması ve Milli Savunma Üniversitesi Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair kanun Hükmünde Kararname”, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kararnameyle “Milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PYD) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenen ekli 1 ve 2 sayılı listelerde yer alan asker kişiler Türk Silahlı Kuvvetleri’nden, ekli 3 sayılı listede yer alan kişiler ise Jandarma Genel Komutanlığı teşkilatından bin 196 personel” çıkarıldı.

O GENERAL ATILDI
Sınırda görev yapan ve 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından gözaltına alınıp tutuklanan Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugayı’nın Denizlili komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, yayımlanan bu kararnameyle Jandarma Genel Komutanlığı teşkilatından çıkarıldı.

UZMAN ÇAVUŞUN DA İLİŞİĞİ KESİLDİ
Bu arada, denizli İl Jandarma Komutanlığı Kom. Şube Müdürlüğünde görevli uzman J. II. Kad. Çvş. Ahmet Erdik’in de ilişiği kesildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı