REKLAMI GEÇ

DAYAĞA DAYANAMADI ÖLÜME ATLADI

DAYAĞA DAYANAMADI ÖLÜME ATLADI

Denizli’de, arkadaşlarından iki saat boyunca dayak yediği ileri sürülen genç, dayağa fazla dayanamayınca kendini altı katlı binanın terasından aşağı attı.

/ DENİZLİHABER / 13 Nisan 2010 Salı, 18:07

Gencin ölüme atlayışı, cadde üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, önceki gün saat 04.00 sıralarında bir iş hanının teras katında meydana geldi. Bir ay sonra askere gideceği öğrenilen Aydın Alan (20) ile H.İ. (23) arasında daha önce alıp sattıkları elektrikli bisikletin parası sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre H.İ. (23), M.B. (30), E.E. (22), Y.C. (23) ve İ.A. (24), Aydın Alan’ı uzun süre dövdüler. Yaklaşık iki saat dayak yediği ileri sürülen Aydın Alan daha fazla dayanamayarak kavganın yaşandığı iş hanının 6. katında bulunan terastan kendini aşağıya attı. Feci şekilde kaldırım ve yolun birleştiği noktaya düşen gencin ölüme atlayışı, iş hanının zemin katında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Düştükten sonra yerde birkaç saniye can çekişen Aydın Alan, hayatını kaybetti. Aydın Alan’ın cesedi yoldayken bir otomobil yanından geçti. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. 112 Acil Servis ekipleri de genci morga götürdü.

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, genci dövdüğü ileri sürülen H.İ., M.B., E.E., Y.C. ve İ.A. isimli şahısları gözaltına aldı. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan Y.C.’nin serbest kaldığı diğer şüphelilerin tutuklandığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı