REKLAMI GEÇ

Demir Konya’ya Namal Denizli’ye

Demir Konya’ya Namal Denizli’ye

Denizli ve Konya Emniyet müdürlükleri becayiş yaptı. Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal Denizli’ye, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de Konya’ya atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2015 Salı, 08:58

Emniyet Teşkilatı, güne deprem etkisi yaratan yeni atama kararnamesiyle başladı. İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla aralarında Denizli’nin de bulunduğu 21 ilin emniyet müdürü değişirken, 15 ilin emniyet müdürleri de merkeze alındı.

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre, 18 Şubat 2014’te göreve başlayan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Konya’ya atanırken, 2009’dan bu yana Konya Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Namal da Denizli Emniyet Müdürlüğüne getirildi.s

“YÜREĞİMİZ DENİZLİ’DE KALACAK”
Bir yıl önce yine Şubat ayında Zeki Bulut’un yerine Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mevlüt Demir, atama kararının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Türkiye’nin her yerinde görev yapmanın kendisi için onur olduğunu söyleyen Demir, şöyle dedi:

“Hayırlısı olsun. Biz uygun görülen her görevi yapmaya hazırız. Karar sürpriz oldu. Denizli’ye her yönüyle ısınmıştık. Güne mutlu başlıyorduk, görev yapmaktan müthiş keyif alıyorduk. Allah’a şükürler olsun iyi ki bu şehirde çalışmayı bize nasip etmiş. Biz beş kişilik aileyiz. Bundan sonra Denizli’nin nüfusu artı beş yazacak. Cismimiz Konya’da olsa da yüreğimiz Denizli’de kalacak.” 

HÜSEYİN NAMAL KİMDİR?
1957´de Eskişehir’de doğdu. Polis Akademisi’nden mezun olan Namal, Bağdat Büyükelçiliği Güvenlik Ataşeliği ve değişik yerlerde emniyet amirliği görevlerinde bulundu. “Terör Ortamında Halk Desteği” konusunda Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim gören Namal, sırasıyla Emniyet Müdür Yardımcılığı, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü, APK Uzmanlığı, Emniyet Başmüfettişliği yaptı. 10 Aralık 2003’te Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Namal, Kocaeli’nde yaklaşık 4 yıl Emniyet Müdürlüğü görevinde bulundu. Ocak 2009’dan beri de Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin NAMAL, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı