REKLAMI GEÇ

Acıpayam ve Sarayköy’de kaza, araçlarda sıkışanları itfaiye kurtardı

Acıpayam ve Sarayköy’de kaza, araçlarda sıkışanları itfaiye kurtardı

Acıpayam ve Sarayköy’de meydana gelen trafik kazalarında korku dolu anlar yaşandı. Her iki ilçede de meydana gelen kazalarda araçlarda sıkışan yaralıların imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Kurtarılan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2017 Salı, 17:35

Acıpayam ve Sarayköy’den kaza haberleri birbiri ardına geldi.

Denizli-Antalya Karayolu, Acıpayam yakınlarında meydana gelen kazada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 07 EN 3439 plakalı hafif ticari araç, şarampole devrildi.

Şarampolde dik bir şekildi duran araçta bulunanların yardımına diğer araç sürücüleri koştu. Bir kişinin araçta sıkıştığının anlaşılması üzerine itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istendi.

Kısa süre içinde olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleri sevk edildi. Yaralı araçtan çıkarıldı, olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil ekiplerine teslim edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SARAYKÖY’DA KAZA
Bir diğer kaza da Sarayköy’de meydana geldi. Mehmet Acar yönetimindeki 20 SU 943 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil savruldu, orta refüje çıktı.

Kazada otomobil büyük hasar alırken yaralı olarak kazadan yaralı olarak kurtulan Mehmet Acar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı