REKLAMI GEÇ

Akköy’de iki araç tarandı, 2 kişi yaralandı

Akköy’de iki araç tarandı, 2 kişi yaralandı

Akköy’de sözlü tartışmanın ardından başlayan kavgada kan aktı. 7-8 kişilik grupla kavga eden ve darp edilen genç, evden getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtı. İki araca kurşun yağdıran saldırgan iki kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden aracıyla uzaklaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 11:36

Olay, Pamukkale’nin Akköy Mahallesi’nde meydana geldi. 7-8 kişilik bir grup ile yanlarına gelen genç arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kalabalık grup ile genç arasında kavga çıktı. Grup tarafından darp edilen genç olay yerinden uzaklaştıktan kısa süre sonra evden aldığı pompalı tüfekle yeniden geri geldi.

Bu sırada grup da iki araçla bulundukları yerden ayrıldı. Aracıyla grubu takip eden ve Akköy girişinde yakalayan gözü dönmüş genç, pompalı tüfekle kurşun yağdırdı.

Her iki araç da açılan ateşte isabet aldı, otomobillerde bulunan 2 kişi yaralandı. Saldırgan hızla olay yerinden kaçarken, ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı