REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı motosiklet sürücüsünü yoldan çıkaran trafik canavarı aranıyor

Kaza kurbanı motosiklet sürücüsünü yoldan çıkaran trafik canavarı aranıyor

Geçtiğimiz Pazartesi günü akşam saatlerinde Askeri Saha Geçiş Yolu’nda motosikletiyle refüje çarpan 28 yaşındaki çevre mühendisi İbrahim Düzen hayatını kaybetmiş, ölümü büyük üzüntü yaratmıştı. Genç mühendisin kaza yapmasına bir otomobilin yol açtığı iddiasının ardından soruşturma başlattı, 2 görgü tanığı ifade verdi ve olayı doğruladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2017 Cuma, 09:50

Kaza, geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelmiş, Askeri Saha Geçiş Yolu’nda kontrolden çıkan 09 BE 626 plakalı motosiklet refüje çarpmış, sürücü 28 yaşındaki çevre mühendisi İbrahim Düzen, olay yerinde can vermişti.

KAZANIN ARDINDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Tüm güvenlik donanımları olan ve ileri sürüş tekniği eğitimleri aldığı belirlenen İbrahim Düzen’in nasıl kaza yaptığı ile ilgili yapılan soruşturma, bir başka aracın varlığını ortaya çıkardı. İlk iddia, bir otomobil sürücüsünün aniden İbrahim Düzen’in önüne geçtiği, bu nedenle de kontrolü kaybettiği yönündeydi.

SOSYAL MEDYADA KAMPANYA
Motosiklet sürücüsü İbrahim Düzen’in kaza kurbanı olmasının ardından arkadaşları sosyal medyada olaya tanık olanları aramaya başladı. Birbiri ardına yapılan paylaşımlar ve çağrılar ile kazayı görenler ifade vermeye çağrıldı.

İKİ GÖRGÜ TANIĞI ÇIKTI
Çağrıların yoğunlaşması iki görgü tanığının bulunmasını sağladı. İsimleri açıklanmayan görgü tanıkları, koyu renkli bir otomobil sürücüsünün, aracını aniden motosikletin önüne kırdığını, İbrahim Düzen’in de bu nedenle kontrolü kaybettiğini söyledi.

SÜRÜCÜ ARANIYOR
Askeri Saha Geçiş Yolu’nda güvenlik kamerasının bulunmaması ve kaza anını gösteren görüntülerin bulunmaması, kazaya sebebiyet veren otomobil sürücüsünün de yakalanmasını güçleştiriyor. Polis, eldeki tüm ipuçlarını kullanarak kazayı aydınlatmaya çalışırken, kazanın olduğu saatlerde Askeri Saha Geçiş Yolu’nu kullanan ve aracında kamera bulunanlara da çağrı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı