REKLAMI GEÇ

Denizli Barosu’ndan kınama

Denizli Barosu’ndan kınama

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Çağlayan Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu terör olayını kınadı. Avukatları töhmet altında bırakan açıklamalara tepki gösteren İlhan, “Şimdi birlik zamanıdır. Bırakın acımızı yaşayalım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2015 Çarşamba, 11:05

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Çağlayan Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu terör olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. “Meslektaşımız Savcı Mehmet Selim Kiraz’ a Allah’tan rahmet ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun” diyen İlhan, terör eyleminin millete ve yargı camiasına karşı yapıldığını belirterek, saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığını ifade etti.

Bu terör olayı üzerinden yargı camiasının bütünlüğünü bozmaya yönelik açıklamalar yapılmasına tepki gösteren İlhan, “İstanbul Çağlayan Adliyesinde yaşanan terör olayında hayatını kaybeden meslektaşımız Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın henüz acısını yaşarken bu terör olayı üzerinden bile yargı camiasının bütünlüğünü bozma sonucu doğuracak açıklamalar yaparak biz avukatları töhmet altında bırakma çabalarını ibretle izliyoruz. Şu anda yapılması gereken ortak akıl ile Adliyelerin güvenliğinin sağlanması için neler yapılabileceğinin belirlenmesidir. Toplumun her kesiminde var olan ayrışmayı yargı camiasına da taşımadan, hukuk camiasının kenetlenmesine zarar verecek Avukatlık Mesleğini rencide edecek her türlü beyandan kaçınılması gerekmektedir. Olayın ayrıntıları yetkililer tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Şimdi birlik zamanıdır. Bırakın acımızı yaşayalım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı