REKLAMI GEÇ

Başsavcı Alper için Muğla’daki baba ocağında helallik alındı

Başsavcı Alper için Muğla’daki baba ocağında helallik alındı

Trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper’in naaşı, Denizli Adliyesi’nde sabah erken saatlerde gerçekleştirilen törenin ardından baba ocağı Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’ne götürüldü. Başsavcı Alper için baba ocağında helallik alındı, gözyaşı sel oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 17:00

Dün geçirdiği trafik kazasında makam şoförü Muzaffer Akşehirli ile birlikte yaşamını yitiren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için ilk tören sabah erken saatlerde Denizli Adliyesi’nde gerçekleştirildi.

Başsavcı Alper, törenin ardından helallik alınması için Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’ndeki baba ocağına getirildi.

Başsavcı Alper’in Türk bayrağına sarılı tabutunun baba evine getirilişi sırasında, yakınları ve vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’ın dua etmesi ve helallik alınmasının ardından cenaze, Kavaklıdere Merkez Camisi’ne götürüldü.

Burada düzenlenen cenaze törenine Başsavcının annesi Ulviye Alper, kardeşi Ümit Alper ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, Muğla İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Kavaklıdere eski Belediye Başkanı Nuray Bozyer tarafından Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in özgeçmişi okundu.

Daha sonra Alper için cenaze namazı kılındı. Annesi Ulviye Alper çocuğunun tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından Alper’in tabutu başına kardeşi Ümit Alper de uzun süre gözyaşı döktü.

Başsavcı Alper’in Türk bayrağına sarılı tabutu, törenin ardından polis mangası tarafından alınarak cenaze aracına konuldu.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için üçüncü tören Aydın’ın Söke İlçesi’nde yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı