REKLAMI GEÇ

Başsavcı Alper’in kaza anı görüntüleri kriminal incelemede

Başsavcı Alper’in kaza anı görüntüleri kriminal incelemede

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in yaşamını yitirdiği trafik kazasını kaydeden özel firmanın güvenlik kamerası görüntüleri kriminal incelemeye alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2017 Salı, 15:13

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in yaşamını yitirdiği trafik kazasının ardından yaklaşık bir hafta geçti. Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tüm soru işaretlerinin giderilmesi ve olayın aydınlatılmasıyla ilgili çok titiz bir soruşturma yürütülüyor.

Başsavcı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli’nin yaşamını yitirdiği kaza anına dair güvenlik kamerası görüntüleri de medyada yayınlandıktan sonra tartışmaları beraberinde getirmişti. Görüntüleri medya üzerinden yorumlayanların bir kısmı kamyonun Başsavcıyı taşıyan makam otomobilinin geçişi sırasında hızlandığı, diğer bir kısmı ise Alper’in aracının normalden çok daha hızlı olduğu yorumları yapmışlardı.

Soruşturmayı yürüten Başsavcı Vekili Özüer, bu tartışmaların üzerine, her iki aracın hız durumu, olağan dışı bir mevzunun olup olmadığına yönelik araştırmanın yapılması talimatıyla görüntülerinin incelenmesi için kriminale gönderdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı