REKLAMI GEÇ

Başsavcı Alper için 3 bin kişilik lokma döküldü, eşi gözyaşlarına boğuldu

Başsavcı Alper için 3 bin kişilik lokma döküldü, eşi gözyaşlarına boğuldu

Trafik kazasında hayatını kaybeden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli için Adliye Sarayı önünde lokma döküldü. Başsavcının acılı eşi Hatıran Alper’in sürekli gözyaşı döktüğü görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 15:25

Deniz TOKAT/DENİZLİ (DHA)
Cumhuriyet Başsavcılığı, geçen hafta çarşamba günü trafik kazasında hayatını kaybeden Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile şoförü Muzaffer Akşehirli için adliye önünde lokma döktürdü.

Geçen 10 Mayıs günü Kocabaş Cezaevi’ne giderken, meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli için Denizli Adliyesi önünde lokma hayrı yapıldı.

Lokma hayrına Vali Ahmet Altıparmak, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Ünal Yalçınkaya, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, 11’inci Komando Tugay Komutanı Albay Gültekin Yaralı, başsavcı vekilleri, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, hakim ve savcılar ile adliye çalışanları, Alper’in eşi hakim Hatıran Alper ve Akşehirli’nin yakınları katıldı.

Lokma hayrına katılanlar, Başsavcı Alper’in eşi Hatıran Alper’e başsağlığı diledi. Hatıran Alper’in sık sık ağladığı görüldü. Alper, Vali Ahmet Altıparmak’ı karşısında görünce de göz yaşlarına hakim olamadı.

Vali Ahmet Altıparmak, Başsavcı Alper için lokma hayrına katıldıklarını, sevilen bir hukuk ve devlet adamı, can dostu bir insan olduğunu söyledi.

Alper ve Akşehirli için 3 bin kişilik lokma dağıtıldı.

Yorumlar

AYBEK   -  Bağlantı 17 Mayıs 2017, 16:05

ALLAH RAHMET EYLESİN
ALLAH KABUL ETSİN inşaallah

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı