REKLAMI GEÇ

Cami hırsızı İstanbul’da yakalandı

Cami hırsızı İstanbul’da yakalandı

Denizli’de camiye yardım için toplanan 12 bin liraya çalarak kayıplara kaçan hırsızlık zanlısı İstanbul’da bir otelde yakalandı. Zanlının bir çok ilde aynı yöntemle camileri soyduğu, çaldığı paralarla da İstanbul’da keyif yaptığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2017 Pazartesi, 15:12

14 Ekim günü girdiği camiden yardım için toplanan 12 bin liraya çalarak kayıplara karışan hırsızlık zanlısını takibe alan Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, kısa sürede sonuca ulaştı.

Hırsızlığın meydana geldiği cami bölgesinin güvenlik kamerası kayıtları ve olay yeri incelemesinin ardından zanlının K.E. olduğunu belirleyen polis, her yerde aramaya başladı.

Zanlının İstanbul’da bir otelde kaldığını belirleyen polis operasyon düzenledi. Kaldığı otel odasında gözaltına alınan zanlının üzerinden çaldığı 12 bin liradan kalan 7.650 lira ele geçirildi. Ayrıca otel odasında yapılan aramalarda çok miktarda çalıntı saat ele geçirildi.

K.E.nin yapılan sorgusunda Denizli’nin yanı sıra Bırsu, Kocaeli, Bilecik ve Malatya’da meydana gelen 7 ayrı hırsızlık olayının da zanlısı olduğu ortaya çıktı.

Sorgusunun tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı