REKLAMI GEÇ

DENİB Başkanı Kocasert’in evinde arama yapılıyor

DENİB Başkanı Kocasert’in evinde arama yapılıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert’in evinde arama yapıyor. Sabah saatlerinde eve gelen polis önce bahçede arama yaptı, ardından da eve girdi. Kocasert’in de polisten sonra eve geldiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2017 Çarşamba, 11:38

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert’in evine polis baskını.

Sabah saat 10.00 sıralarında Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri DENİB Başkanı Kocasert’in Gerzele Mahallesi Mavişehir Sitesi’ndeki evine baskın düzenledi.

POLİS GELDİĞİNDE KOCASERT EVDE YOKTU
Polisin eve geldiği sırada Kocasert’in evde olmadığı öğrenildi. Polis evin çevresinde ve bahçede arama çalışması başlattı, ardından da Kocasert’in eve gelmesiyle polis içeri girdi.

GEREKÇESİ BİLİNMİYOR
Polisin Kocasert’in evine yaptığı operasyonun gerekçesi bilinmiyor. Operasyon kapsamında yaklaşık 2 saatten bu yana aramalar devam ediyor. Kocasert’in de polis ile birlikte evde olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı