REKLAMI GEÇ

DSO Başkanı Keçeci DTO’da yaşananları anlattı

DSO Başkanı Keçeci DTO’da yaşananları anlattı

Denizli Ticaret Odası’na gerçekleşen polis baskını sırasında binada olan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, operasyonun kendileriyle bir ilgisinin olmadığını belirterek, DTO Başkanı Necdet Özer’i de operasyon öncesi ve sonrasında görmediğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2016 Salı, 19:50

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası’na düzenlenen polis baskını sırasında binada olduklarını belirterek, meclis toplantısı için geldiklerini söyledi.

Meclis üyesi sayılarının fazla olması nedeniyle kendi binalarının yetersiz kaldığını anlatan Keçeci, “Salonları daha geniş olduğu için Denizli Ticaret Odası’nda yapmaya karar verdik. Toplantı başlayacağı sırada salona polisler girdi ve toplantının yapılamayacağını belirtti. Bir süre DTO’da bekledik. Daha sonra hepimizin kimlik kontrollerini yaptılar ve binadan çıkmamıza izin verdiler” dedi.

DTO’ya yapılan baskının öncesinde ve sonrasında Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ile hiç görüşmediklerini belirten Keçeci, polisin operasyonun kendileriyle bir ilgisinin olmadığını kaydetti.

denizli-necdet-ozer-gozaltinda-anons

denizli-dto-boyar-yasananlari-anlatti-anons

polis-dto-arama-yapiyor-anons

denizli-sengul-boz-haber-icin-gitti-dto-mahsur-kaldi-anons

denizli-dto-31-isadami-hakkinda-gozalti-karari-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı