REKLAMI GEÇ

Öğrenci değilseniz dikkat! Ceza yiyebilirsiniz

Öğrenci değilseniz dikkat! Ceza yiyebilirsiniz

Emniyet Müdürlüğü, okul güvenliğinin sağlanması için harekete geçti. Okul çevresinde denetimler sıklaştırılacak, suçluların bu bölgelerde bulunmaları önlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2017 Cuma, 15:59

Denizli Emniyet Müdürlüğü, il sınırları içinde bulunan okul çevresinde şiddetin önlenmesi, uyuşturucu satışının engellenmesi için ciddi bir çalışma başlattı.

Valilik tarafından alınan karar gereği harekete geçen Emniyet Müdürlüğü, okul çevrelerinde şiddetin önlenmesi, özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde okulların çevresinde olması muhtemel kavga ve taciz gibi olayların önüne geçilmesi, uyuşturucu satışının engellenmesi için sıkı bir takip başlattı.

Okul çevrelerinde görevlendirilecek polisler tarafından yapılacak kimlik kontrollerinde öğrenci olmadığı belirlenen kişiler hakkında yasal işlem uygulanacak.

Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bu kişilerden öğrencilerimize gelebilecek her türlü tehdit ve tehlikenin engellenmesi, okul çevresinde uyuşturucu ile mücadele yapılması, yasadışı faaliyet gösteren ideolojik ve bölücü örgütlerin gençlerimizi yönlendirmesinin engellenmesi amaçlanmaktadır. Okulla ilişiği olmayıp okul çevresinde toplanan şahıslar hakkında 5442 sayılı İl İdare Kanunu’nun 66. maddesi, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. maddesi gereğince yasal işlem cezası uygulanacak” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı