REKLAMI GEÇ

Denizli Emniyeti’nde üçüncü dalga

Denizli Emniyeti’nde üçüncü dalga

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ndeki üçüncü dalga atamalarla 8 müdür, 9 komiser ve 83 polis memurunun yeri değiştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2014 Cuma, 17:45

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Denizli’de, Zeki Bulut’un merkeze alınıp yerine İl Emniyet Müdürü olarak Mevlüt Demir’in atanmasından sonra çeşitli şubelerdeki görev değişikliklerine bir yenisi daha eklendi. Bu sabah üçüncü dalga yaşandı. 8 müdür, 9 komiser ve 83 polis memurunun yeri değiştirildi. Üçüncü dalgadan en çok etkilenen İstihbarat Şube oldu. İstihbarat Şube’deki, 1 müdür yardımcısı, 2 komiser ve 9 polis memuru başka şubelere gönderildi. Görev yerleri değişen bazı isimler şöyle:

İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Nadir Gergin, Trafik Şube Müdür Yardımcılığı’na, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Alper Altınok, Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Yıldırım Olgun, Asayiş Şube Müdür Yardımcılığı’na, Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alpaslan Alkuğ ise Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne atandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde, ilk dalgada 7 emniyet müdür yardımcısı, 11 şube müdürü, 4 emniyet amiri, 2 komiser yardımcısı ve 16 polis memurunun görev yerleri 25 Şubat’ta değiştirilmişti. Aradan 3 hafta geçtikten sonra Emniyet Müdürlüğü’nde ikinci dalga yaşanmış, 5 şube müdürü ve yardımcısı, 6 emniyet amiri, 9’u sivil 90 polis memurunun görev yeri değiştirilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı