REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten iki ayrı uyuşturucu operasyonu

Emniyet’ten iki ayrı uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, iki ayrı başarılı uyuşturucu operasyonuna imza attı. Çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 23 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 6’sı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2017 Pazartesi, 11:38

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, il merkezinde bulunan bir işyerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarının alınmasının ardından harekete geçti.

İşyerine girip çıkanları takibe alan ekipler, bu kişilerin yapılan üst aramalarında uyuşturucu bulunmasının ardından işyerine operasyon için düğmeye bastı. Şok baskın ile işyerinde bulunanlar gözaltına alındı, yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ŞÜPHE ÜZERİNE DURDURULDU
Polisin gerçekleştirdiği bir başka operasyonda ise risk analiz bölgesinde araçlarda arama başlatıldı. Uygulama sırasında bir aracın kaçmaya çalışması ile operasyon başlatıldı.

Otomobil sıkı bir takibin ardından durduruldu, içinde bulunanlar etkisiz hale getirildi. Araçta yapılan aramada da uyuşturucu ele geçirildi.

YÜKLÜ MİKTARDA UYUŞTURUCU
Yapılan iki operasyonda toplam 450 gram esrar, 51 gram eroin, ecstasy hap, sentetik kannobinoid ve metamfetamin ile 24 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Aramalarda ayrıca uyuşturucu satışından elde edildiği tespit edilen 1.720 TL’ye el kondu.

23 ZANLI GÖZALTINA ALINDI
Operasyonlarda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 23 zanlı gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlılar adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 6’sı tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı