REKLAMI GEÇ

Emniyet ve Maliye’den kaçak sigara ve içki operasyonu

Emniyet ve Maliye’den kaçak sigara ve içki operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Denizli’de yapılan operasyonlarda kaçak sigara, içki ve parfümlere el konuldu. 11 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2017 Çarşamba, 17:14

Emniyet Müdürlüğü tarafından Denizli’de kaçak tütün ve tütün mamulleri ile bandrolsüz ve kaçak içki satışına yönelik operasyonlar yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğü görevlileri, birlikte tekel büfelerine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde operasyonlar gerçekleştirdi. İşyerlerinde yapılan aramalarda toplam 2 bin 224 paket kaçak sigara, 1.800 gram nargile tütünü, 240 litre kaçak içki, 160 kg kıyılmış tütün, 25 adet puro, 84 adet cinsel içerikli ilaç ele geçirildi.

Yine Denizli’de kaçak eşya satışı yapmak isteyen şahıslara yönelik il merkezi ve ilçelerde yürütülen çalışmalar neticesinde şüpheli şahıslar tespit edildi. Ankara yolu üzerinde içerisinde şüpheli şahısların olduğu araç ve görevli ekiplerin yürüttüğü çalışmalarda, durumundan şüphelenilen şahısların yanlarında bulundurdukları koli içerisinde yapılan kontrollerde, değişik markalarda toplam 366 adet kaçak parfüm bulundu.

Operasyonlarda yakalanan 11 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı