REKLAMI GEÇ

Jandarma’nın objektifinden bayram ziyareti

Jandarma’nın objektifinden bayram ziyareti

İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı’nda denetimlerini sürdürürken, sürücülere de çikolata ve kolonya ikram etti. Jandarma ekiplerinin çektiği bir fotoğraf ise, dikkatlerden kaçmadı. Bir motorsiklette 4 çocuk ve 2 yetişkin bayram ziyaretini geçekleştiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2017 Çarşamba, 13:30

Jandarma, mesaisini Ramazan Bayramı’nda da sürdürdü. Ramazan Bayramı’nın birinci gününde jandarma trafik ekipleri, karayollarında uygulama yaptı.Trafik ekipleri, uygulama sırasında sürücülere kolonya ve çikolata ikram etti.

Bazı sürücüler, jandarmayı görünce hemen ehliyet ve ruhsatlarını uzattı bunun üzerine ekipler, evrakları kontrol etmek yerine çikolata ve kolonya ikramıyla şaşkınlık yaşattı. Sürücüler de, jandarma ekiplerinin bayramını kutlayıp, uygulama için teşekkür etti

Jandarmanın çektiği bir fotoğraf ise, dikkatlerden kaçmadı. Bir motorsiklet sürücüsü, önüne iki, arkasına iki olmak üzere 4 çocuğu ile eşini motoruna bindirmiş bayram ziyaretine gidiyordu. Bu motorsiklet sürücüsüne ceza kesilip kesilmediğini öğrenemedik ama jandarma, bu fotoğrafı haber merkezlerine servis etmekle yetindi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı