REKLAMI GEÇ

Kayıhan’da otomobilden yaralı çıkarılan genç öldü

Kayıhan’da otomobilden yaralı çıkarılan genç öldü

Pamukkale’nin Kayıhan Mahallesi’nde bir otomobil duvara çarptı. Kazada yaralanan 23 yaşındaki genç Ali Akçay, gece saatlerinde hastanede öldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2017 Salı, 09:35

Pamukkale’nin Kayıhan Mahallesi’nde kontrolden çıkan otomobil dün saat 11.00 sıralarında duvara çarptı. Kazada yaralı olarak kurtarılan 23 yaşındaki Ali Akçay, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Trafikte seyir halinde olan Hüseyin Kuşçu yönetimindeki 32 LD 706 plakalı direksiyon hakimiyetini kaybetti. kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki evin duvara çarptı. Kazada sürücü Hüseyin Kuşçu ve yanında bulunan Ali Akçay (23), ağır yaralandı. Olayın haber verilmesi üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil içinde sıkışan iki yaralıyı olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri kurtararak, sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralılar için Denizli Devlet Hastanesi’nde büyük çaba harcandı, ancak gece saatlerinde Ali Akçay, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve beyin kanamasına bağlı olarak yaşamını yitirdi.
Gencin ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, yaralı Kuşçu’nun tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı