REKLAMI GEÇ

Polis, zehir tacirlerine geçit vermedi

Polis, zehir tacirlerine geçit vermedi

Denizli’de Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulama ve operasyonlarda uyuşturucu madde ve yapımında kullanılan materyaller ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 8’i ise tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2017 Perşembe, 09:32

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin il merkezinde yaptığı çalışmalarda 1 kilogram esrar maddesi, 7 gram eroin maddesi, 10 gram LSD maddesi, 40 gram metamfetamin maddesi, 1 gram sentetik kannobinoid maddesi, 1 gram afgan sakızı ve 12 adet sentetik hap ele geçirildi.

Önce bir ihbarı değerlendiren ekipler, bir aparta baskın düzenledi. Apart dairesinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde, uyuşturucu madde satışında kullanılan materyaller ve bir adet anahtarlık görünümlü hassas terazi ele geçirdi.

Aynı gece, Denizli’ye uyuşturucu madde getirileceği yönünde istihbari bilgiler alındı. Narkotik Şube Müdürlüğü görevlileri şüpheli araçları kontrol etti. Kontrol edilen araçlarda, Denizli’ye sevk edilmeye çalışılan LSD ve Sentetik Kannobinoid türevi uyuşturucu maddeler bulundu.

Yapılan diğer uygulamalarda ise bir otobüs yolcusunun üzerinde 40 gram metamfetamin maddesi bulundu. Adli makamlardan alınan arama kararıyla, şüphelinin ikametinde yapılan aramada 46 ayrı paket halinde yaklaşık 50 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yol kontrollerinde görevli ekipleri farkederek kaçmaya çalışan şüpheli bir araç da Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince takibe alındı. Araçta bulunan şahısların görevlileri fark etmeleri üzerine aracın camından fırlattıkları poşetin içerisinden yaklaşık 750 gram esrar maddesi çıktı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotimler sokaklarda uyuşturucu maddeye geçit vermedi. Uyuşturucu madde ticareti yapmaya çalışan iki şahıs suçüstü yakalandı. Yakalanan sokak satıcıları gözaltına alınırken, zehir tacirlerinden uyuşturucu madde temin eden dört şahıs hakkında da uyuşturucu madde kullanmaktan yasal işlem yapıldı.
Uyuşturucu madde suçlarıyla ilgili toplam 16 şüpheli şahıs yakalandı. Uyuşturucu madde ticareti suçu ile ilgili olarak 8 şüpheli tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı