REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak; “Balyoz kumpası gibi tuzaklar bitmeyecek”

Vali Altıparmak; “Balyoz kumpası gibi tuzaklar bitmeyecek”

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 178.yılı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Vali Ahmet Altıparmak, “Namaz kılıyor dedikleri insanları sonra Balyoz ismi verilen kumpasa, teröre kurbanlık verdik. Bu tuzaklar hiç bitmeyecek” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2017 Çarşamba, 14:32

Jandarma Alay Komutanlığı’nda düzenlenen Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 178.yılı kutlamasında konuşan Vali Ahmet Altıparmak, “30 yıl jandarmanın hassasiyetli çalışmasına tanıklık etme onurunu yaşadım. Balyoz gibi tuzakları kuranlar durmayacak, bir takım tuzaklarla yine karşımıza çıkacak” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Köklü bir geçmişe, ülke sathına yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip Jandarma Teşkilatı’nın, teknolojik gelişmeler ışığında gücünü ve harekat yeteneğini artırdığını, özverili çalışmalarıyla tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de güven unsurunun yapılanmasında çok ciddi çalışmalara imza attığını söyleyen Vali Altıparmak, “Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için günün her saatinde görev yapan, her türlü zorluğa göğüs gererek, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan Jandarma Teşkilatımıza fedakarca yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“BALYOZ’A KURBAN VERDİK”
Vali Ahmet Altıparmak, 30 yıldır devam eden devlet yöneticiliğinde Jandarma’nın çalışmalarına şahitlik yapma onurunu yaşadığını, çok sayıda arkadaşını teröre ve Balyoz Davası gibi kumpaslara kurban verdiklerini belirterek, “Beraber çalıştığımız birçok arkadaşımızı şehit verdik. Daha önce bir takım tuzaklarla karşımıza çıkanlar 15 Temmuz da başka tuzaklarla karşımıza çıktılar. Allah bunların tuzaklarını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, bize güç kuvvet vererek birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirerek bozdu. ‘Namaz kılıyor, bu cemaatçi’ diye diye suçlanan arkadaşlarım, daha sonra Balyoz’dan içeri alındı. Balyoz kumpasına kurbanlar verdik. Gördük ki bu tuzaklar bitmeyecek. Bu yüzden kendimize sahip çıkarak, bizim dışımızda başka yerlerden medet ummamalıyız. Başka güçlerden değil, devletimizden medet umalım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı