REKLAMI GEÇ

Kanser hastası gencin cep telefonunu gasp etti

Kanser hastası gencin cep telefonunu gasp etti

İncilipınar Caddesi’nde kanser hastası 19 yaşındaki Halit Kul’un, cep telefonu ile 20 lirası, bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi. Polis, Kul’un verdiği eşkalden yola çıkarak gaspçının yakalanması için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2017 Perşembe, 09:10

Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kolon kanseri tedavi gören Halit Kul, hastaneden çıkıp evine doğru yürümeye başladı. İncilipınar Caddesi’ne geldiğinde yanına yakalaşan bir kişi, elindeki bıçakla Kul’u tehdit edip, cep telefonu ve 20 lirası parasını gasp etti. Şüphelinin koşarak uzaklaşmasının ardından Kul, olayın şokunu üzerinden atmaya çalışırken, İstiklal Caddesi, Suluköprü Kavşağı’nda rastladığı polis ekibine durumu anlatıp, şikayetçi oldu. Kul’un verdiği eşkalden yola çıkan polis, gaspçının yakalanması için çalışma başlattı.

Kendisini gasp eden kişiyi daha önce de gördüğünü belirten Halit Kul, “8 aydır kolon kanseri nedeniyle tedavi görüyorum. Hastaneden evime dönerken bir kişi önünü kesip, ‘Paran var mı?’ diye sordu. Üzerimde 20 lira olduğunu söyledim. Elindeki bıçağı gösterip, paramı aldı. Ardından elindeki bıçağı tekrar gösterip, karnımdaki hastalığım nedeniyle takılı olan poşeti kesmekle tehdit ederek, cep telefonumu da aldı. Çok korkmuştum. Olayın şokunu halen üzerimden atamadım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı