REKLAMI GEÇ

Karaman soygununun firarileri de yakalandı

Karaman soygununun firarileri de yakalandı

Bir süre önce Karaman Mahallesi’nde bir evde meydana gelen çelik kasa soygununu aydınlatan ve 3 kişiyi gözaltına alan polis, firarileri de kaçırmadı. Polis, şok bir baskınla soyguna karıştıkları ile sürülen 4 zanlıyı daha yakaladı. Zanlıların operasyon sırasında apartman boşluğuna attığı uyuşturucular da ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2017 Perşembe, 13:06

Merkezefendi’nin Karaman Mahallesi’nde 6 Ocak’ta meydana gelen hırsızlık olayında evde bulunan çelik kasa içindeki yüklü miktarda döviz, altın ve nakit para hırsızlığını aydınlatan polis, 16 Ocak’ta 3 zanlıyı gözaltına almıştı.

Hırsızlık şüphelisi 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, firardaki zanlıların yakalanması için soruşturmayı sürdüren polis hedefine ulaştı.

Yaklaşık 600 bin lira değerindeki hırsızlık olayının firarilerinin Atalar Mahallesi, 1339 sokaktaki bir evde gizlendiklerini belirleyen polis, şok bir baskın düzenledi.

Operasyonda soyguna karıştıkları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı. Zanlıların operasyon sırasında apartman boşluğuna attığı uyuşturucu ve kullanmaya yarayan malzemelere de el kondu.

YÜKLÜ MİKTARDA PARA ZİYNET EŞYASI ÇALINMIŞTI
Karaman Mahallesi’nde 6 Ocak’ta meydana gelen hırsızlık olayında 30 bin dolar, 90 bin Türk lirası, 29 bilezik, 3 set takımı, 100 çeyrek altın, 2 beşibirlik, 9 hediyelik bilezik çalınmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı