REKLAMI GEÇ

Kayalık Caddesi’nde korkutan yangın

Kayalık Caddesi’nde korkutan yangın

Pamukkale’nin 15 Mayıs Mahallesi, Kayalık Caddesi üzerinde bulunan ve Müftülük Lojmanı olarak kullanılan 8 katlı bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Alevler ve duman gökyüzüne yükseldi, itfaiye yangına 7 ekiple müdahale etti. Lojmanda kalanların ardiye olarak kullandığı yerde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2017 Perşembe, 18:02

Akşam saatlerinde Pamukkale’nin 15 Mayıs Mahallesi, Kayalık Caddesi üzerinde bulunan ve Müftülük Lojmanı olarak kullanılan 8 katlı bir apartmanın çatı katından önce duman, ardından da alevler yükseldi.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarıyla olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 7 ekiple müdahale etti.

İtfaiye ekipleri kısa süre içinde yangını kontrol altına aldı. Yapılan ilk incelemede, yangının çıktığı yerin lojmanda kalanlar tarafından ardiye olarak kullanıldığı belirlendi.

1. katı kız Kur’an kursu olan binanın diğer katlarında ise Müftülük çalışanlarının kaldığı bildirildi. Ekipler, çevrede korku dolu anların yaşanmasına yol açan yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı